اخبار سرمایه‌های انسانی گروه باراناخبار شرکت آفتاباخبار هلدینگ باران

آیین تکریم و معارفه مدیر عامل شرکت آفتاب

در پنجمین روز از آبان‌ماه سال ۱۴۰۰، دکتر محمدهادی مهدی‌نیا به عنوان مدیرعامل جدید شرکت «توسعه آفتاب فروزان هشتم طوس» معرفی شده و هم‌زمان از تلاش‌های مهندس سیدحامد علوی‌‎نژاد قدردانی به عمل آمد.

به گزارش واحد ارتباطات برند باران، در مراسم معارفهٔ مدیرعامل شرکت آفتاب که با حضور مدیران عامل شرکت‌های تابعه، اعضای هیأت‌مدیرهٔ شرکت آفتاب و جمعی از مدیران عالی گروه باران برگزار شد، دکتر محمدرضا اولی، مدیرعامل هلدینگ، ضمن توصیف چشم‌انداز و ساختارهای مأموریتیِ برخی از شرکت‌های زیرمجموعه، به دلایل تغییر در مدیریت شرکت آفتاب پرداخته و نقش جدید این شرکت را هدایت فرایندهای حوزهٔ مهندسی و طراحی گروه برشمرد.

در مأموریت جدید که تغییرات مدیریتی در شرکت آفتاب را موجب گردید، برنامه‌ریزیِ فرایندهای مطالعات مفهومی، طراحی تفصیلی و طراحی پروژه‌های ساختمانی (با کاربری مسکونی، هتلی، درمانی، تجاری، تفریحی، ورزشی و سفارشی‌سازی) در هلدینگ باران بر عهدهٔ این شرکت قرار گرفته است.

در آغاز این مراسم، آرین انزان‎‌پور، مدیر روابط‌عمومی گروه باران، به میهمانان خیرمقدم گفته و به ضرورت این نشست‌ها برای پاسداشت زحمات سرمایه‎‌های انسانی گروه و تکریم مدیران پرداخت.

همچنین مهندس معمارزاده، معاون برنامه‌ریزی و توسعهٔ هلدینگ، چشم‌انداز و بیانیهٔ مأموریت جدید شرکت آفتاب در زنجیرهٔ ارزش هلدینگ را تبیین کرد.

در ادامه و با حضور مدیرعامل هلدینگ، لوح سپاس از زحمات مهندس علوی‌نژاد و حکم انتصاب دکتر مهدی‌نیا قرائت و به ایشان اعطا شد.

محمدهادی مهدی‌نیا دانش‌آموختهٔ دکترای شهرسازی از دانشگاه دورتموند آلمان و عضو سابق شورای شهر مشهد است که عناوینی همچون ریاست کمیسیون شهرسازی و معماری پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و ریاست دانشکدهٔ هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد را در سوابق خود دارد.

اخبار شرکت آفتاب

در پایان این آیین، دیگر مدیران عالی هلدینگ نیز به بیان نظرات خود پرداختند؛ تیمی متشکل از جوانان متخصص با همراهی مدیرانی با تجربه که در باران گرد آمده‌اند تا با هم‌گامیِ دیگر کارکنان سختکوش هلدینگ، بتوانیم هر روز شاهد جوانه‌هایی تازه‌ از تحول و بلوغ فرهنگ سازمانی بر قامت نهال سبز باران باشیم.

دکمه بازگشت به بالا