اخبار شرکت آسماناخبار هلدینگ باران

اخذ ایزوها توسط شرکت آسمان

در پی ابلاغ ساختار جدید نظام‌نامه شرکت آسمان و شروع به کار رسمی این شرکت و در راستای بهینه‌کردن تحولات شرکت برای ورود به بازارهای جدید، شرکت «آسمان بی‌کران هشتم طوس» اقدام به اخذ گواهینامه‌های رسمی و بین‌المللی از مؤسسه TUV-International کرده است.

این گواهینامه‌ها شامل ISO 9001:2015 و ISO 14001:2015 و ISO 45001:2018 هستند.

استاندارد ایزو ۹۰۰۱

این گواهینامه یکی از معتبرترین استانداردهای سیستم مدیریت کیفیت در دنیا است. این استاندارد به دنبال ایجاد سیستمی است که کیفیت را در سراسر سازمان مدیریت کند. این استاندارد نسخه‌های مختلفی دارد که یکی از به‌روزترین آنها نسخه ۲۰۱۵ است. در این نسخه که شرکت آسمان موفق به اخذ آن شده است، نگرش و تفکر مدیریت ریسک، مدیریت دانش، برنامه‌ریزی استراتژیک و تحلیل محیط‌های سازمانی و موارد دیگر به استاندارد اضافه شده است.

استاندارد ایزو ۱۴۰۰۱

هدف اصلی از پیاده‌سازی و استقرار ایزو ۱۴۰۰۱ در شرکت آسمان، توجه ویژه گروه باران به رعایت الزامات زیست‌محیطی است. سازمان‌های دارای ایزو ۱۴۰۰۱ از مزایای رقابتی برای جلب اطمینان مشتریان و همچنین مزیت هماهنگی با قوانین ملی و بین‌المللی برخوردار هستند.

استاندارد ایزو ۴۵۰۰۱

این استاندارد ایزو در زمینهٔ مدیریت سیستم‌های ایمنی و بهداشت شغلی است که در سال ۲۰۱۸ تدوین شده است. پیاده‌سازی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، یک تصمیم استراتژیک توسط هلدینگ باران و شرکت آسمان برای تضمین این موضوع است پرسنل در فضای ایمن‌تر و با سلامتی بیشتر فعالیت کنند.

دکمه بازگشت به بالا